Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! İşte Süper Lig devlerinin rakipleri Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! İşte Süper Lig devlerinin rakipleri

Galatasaray konuk ettiği Antalyaspor'u 3-0'la geçti.16. haftada kaybettiği liderlik koltuğunu geri aldı. Sarı Kırmızılılarda Bafetimbi Gomis attığı 2 golle yıldızlaştı.Garry Rodrigues'in 2 asist yaptığı maçta diğer golü ise Belhanda'nın güzel pasıyla Sofiane Feghouli attı.


Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırladı. Mücadeleyi Kara Kartal 5-0 kazandı. Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Pepe, 27 ile 83. dakikada Talisca ve 59 ile 90+2. dakikada Vagner Love kaydetti.Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 40 yaparken, Karabükspor ise 12 paunda kaldı.


Medipol Başakşehir sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadeleyi sarı-lacivertli ekip 32. ve 56. dakikalarda Fernandao'nun attığı gollerle 2-0 kazandı. Ayrıca Başakşehir'in sahasında 31 maçlık yenilmezlik serisi Fenerbahçe mağlubiyetiyle sona erdi. Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir 43 puanda kalırken, Fenerbahçe ise 41 puana yükseldi. Fenerbahçe zirve yarışında bende varım dedi.