Ak parti gençlik kolları tarafından düzenlenen etkinlik de boy gösteren ilçemizde görevli müdürler dikkat çekti.

Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihangir Cantürk ve Kızılcahamam Anadolu Lisesi Müdürü Bekir Yılmaz'ında etkinlikte görülmeleri dikkat çekti.

Görüntülere siyasilerinde tepkisi gecikmedi Eski Belediye Başkanımız Coşkun Ünal paylaşımında;

' Oyunun adı;

İlk oyum AKP'ye

Oyunu düzenleyen;

İlçe Milli Eğitim Müdürü

Oyunu izleyenler;

Zor ile getirilen öğrenciler

Öğrencileri zor ile getiren;

Lise müdürü

Konuşmacılar;

AKP teşkilat mensupları(Bld Bşk,İlçe Bşk vs vs..)

Bunun adı;

Terbiyesizliktir,

Alçaklıktır,

Utanmazlığın dip yapmış halidir.

Amir'leri,

İYİ’LER BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ İYİ’LER BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ

Memurları,

Çalışan işcileri işten atarız,süreriz gibi gibi şeylerle tehtit ederek proğramlarınıza getiriyordunuz öğrencileri ne diye tehtit ettiniz,

Gelenlere Taktir belgesi,

Gelmeyenler sınıfta mı kalır dediniz.

İlçenin Kaymakamı bu duruma sessiz kalmıyacaktır gereğini yapacaktır ve İlçede Devleti temsil eden bir kurumun var olduğunu bizlere gösterecektir diye düşünüyorum.

Kızılcahamam sahipsiz değildir,

Kızılcahamam sizin Babanızın çiftliğide değildir,

Bu oyunu organize edenler Tarihin kara sayfalarına kara kara kalemlerle yazılacak ve zamanı geldiğinde tertemiz silgilerle silineceksiniz. ' dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Nurullah Taşcı ise paylaşımında;

' Bu fotoğraflara iyi bakın Siyasetin Türkiye'de geldiği son nokta yazıklar olsun ilçe milli eğitimin de geldiğimiz durum. Çoçuklarımızı emanet ettiğimiz milli eğtim müdürü ilk oyum AKP ye programı düzenliyor öğrencilerle programa katılıyor Adam kayırma işte bu.Bu yüzden ilçe Başkanı istifa etmiş.Partizanlığın böylesi yazıklar olsun. İlçemizde böyle liyakatsız müdürler istemiyoruz İyi Parti iktidarında liyakatsız müdürler olmayacak Sayın ilçe Kaymakamımızı göreve davet ediyorum.' dedi

Bir öz eleştiri olarak ;

Çocuklarımızı emanet ettiğimiz kurumların başında bulunan yetkililerin, siyasetten tamamen uzak olan kurumların böyle bir siyasi etkinlikte boy gösterip, fotoğraf yarışına girmeleri ise kamuoyunun takdirinedir.