Karşılaşmaya Galatasaray oldukça baskılı başladı. 6. dakikada Selçuk'un frikiğini kaleci Ramazan çıkartırken, bu atağın devamında Gomis'in topsuz alanda bir anda yere yığılması yürekleri ağızlara getirdi. 9.dakika da Selçuk'un kullandığı kornerde arka direğe seken topu Feghouli kaleye gönderdi ama Veysel çizgi üzerinde müdahale etti. 10'da da yine Selçuk'un kullandığı kornerde vuruşu yapan Maicon'du ama bu kez topu son anda çıkartan Veigneau oldu. Dakika 19'da Feghouli uzaktan Ramazan'ın koruduğu kaleyi yoklarken 23'te Selçuk'un aşırtma pasında Feghouli'nin ortasına Gomis istediği gibi vuramadı.


Kasımpaşa'nın ilk atak girişimi 29. dakikada Koita ile geldi. 34'te ise Feghouli'ye Ramazan yine izin vermedi. Takımımızın aradığı gol 37. dakikada geldi. Ryan Donk, kendi yarı sahasından iki kişiyi çalımlamasının ardından güzel bir ara pasıyla topu Garry Rodrigues ile buluşturdu. Rodrigues de attığı çalımın ardından sağ ayağıyla harika bir vuruş yaptı ve fileleri havalandırdı. Ama ilk yarının duraklama anlarında Serdar Aziz'in Mensah'tan kaptığı topa hakem penaltı kararı verdi. Diagne'nin kullandığı atışta Muslera köşeyi tahmin etse de ilk yarı 1-1'lik sonuçla tamamlandı.

İkinci yarının ilk tehlikesi ise Kasımpaşa'dan geldi. 51'de Mensah'ın şutu Muslera'da kaldı. Dakika 53'te ise Garry Rodrigues'in sol kanattan etkili bindirmesi sonucu çıkardığı pasta Gomis'ten önce topa müdahale eden isim Omeruo'ydu. 66'da Rodrigues'in şutu kaleci Ramazan'da kalırken aynı dakika içinde Kasımpaşa, Trezeguet ile etkili olan taraftı.

Galatasaray'ın ikinci yarının 35 dakikalık bölümünde özellikle kanatlardan getirdiği ataklar sonuçsuz kalırken son 10 dakikaya girilirken savunmamızdaki bir anlık hata ev sahibini öne geçiren taraftı. Yakalanan duran top sonucu 80'de Koita estetik bir vuruşla skoru 2-1 yaptı. 90+4'te Gomis'in vuruşunu Veigneau çizgiden çıkartınca karşılaşma da Kasımpaşa'nın 2-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

STAT: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu

VEFAT HABERİ VEFAT HABERİ

HAKEMLER: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz, Cevdet Kömürcüoğlu, Koray Gençerler

KASIMPAŞA: Ramazan, Veysel, Youssef, Omeruo, Veigneau, Pavelka, Sadiku, Mensah (İlhan 79), Trezeguet (Ahmet 90), Koita, Diagne (Eduok 71)

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Serdar (Eren 46), Maicon, Donk, Tolga, Selçuk (Yasin 82), Rodrigues, Feghouli (Sinan 59), Gomis

GOLLER: Diagne 45+1, Koita 80 / Rodrigues 37

SARI KARTLAR: Veigneau, Sadiku, Koita / Nagatomo, Tolga, Rodrigues