ENGELLİLERE TEMSİLİ ASKERLİK

Adem Özbekler Kültür Merkezi Kızılcahamam Belediyesi düğün salonunda düzenlenen program ile Dünya Engelliler Günü kapsamında Kızılcahamam'da yaşayan engelli vatandaşlar için Asker Kınası ve Temsili Yemin Töreni düzenlendi.

Adem Özbekler Kültür Merkezi Kızılcahamam Belediyesi düğün salonunda düzenlenen Programa Kızılcahamam Kaymakamı Can AKSOY, Belediye Başkanı, Siyasi Parti İlçe Temsilcileri, Protokol Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, engelli vatandaşlarımız ile aileleri katıldı.

Program yemek ikramı ile başlayarak Engelli vatandaşlara askeri kıyafet giydirilerek önce Kına merasimi yapıldı, ardından asker eğlencesi ve sonrasında ise Kızılcahamam İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de katılımıyla yemin töreni yapıldı.Dünya engelliler günü müzikli eğlence ile devam etti.

Kızılcahamam İlçe Kaymakamı Can AKSOY 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle duygu ve düşüncelerini paylaşarak, bütün engellerin sevgi, saygı ve dayanışmayla aşılacağını hatırlatarak, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların fedakar ailelerine sevgi ve saygılarını iletti.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ