ÇAMLIDERE YÜZÜNÜ GÜNEŞE DÖNDÜ.

25 Kasım 2022 Cuma günü Çamlıdere Gölpark tesislerinde İYİ Parti Çamlıdere 2. Olağan Kongresi düzenlendi.

İYİ Parti Çamlıdere İlçe Başkanlığı 2.Olağan Kongresinde İlçe Başkanı Mehmet Cengiz Güven tazeledi. 500 Kişinin katılımı ile metropol ilçeleri aratmayan kongre, şölen havasında gerçekleşti. Her kesimden davetlinin ve delegenin yer aldığı kongreye Genel Başkan yardımcısı Ankara Milletvekili Şenol SUNAT,Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet ARSLAN, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Üye Komisyonu Başkanı Ahmet Bektaş ve yönetimi, Keçiören İlçe Başkanı Serdar TUNÇ, Kızılcahamam İlçe Başkanı Nurullah TAŞCI, CHP Çamlıdere İlçe Başkanı Mustafa Çiçekci, Deva Partisi Çamlıdere İlçe Başkanı Seyit Avcı, Kızılcahamam Eski Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Deva Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Çadef Dernekler Birliği Başkanı Şahin Altaş ve yönetimi, Çamlıdere İYİ Parti Meclis Üyesi Yaşar Temiz, Çamlıdere AKP Meclis Üyesi Başkan Vekili Fatih Yönal, Yenimahalle Meclis Üyesi Mustafa Eski, Çamlıdere ve Doğa Dostları Dernek Başkanı Ahmet Tekcan ve yönetimi, Peçenek Camili ve Orta Mahalle Dernek Başkanı Sayın Şenol Küçüksakarya, Sayın Mustafa Altay, Doğanlar Köyü Dernek Başkanı Sayın Durali Ünlü, Muhtarlar Dernek Başkanı Sayın Dursun Kütükçü ve muhtarlardan oluşan heyeti ile pek çok davetlinin katıldığı programda.

Gündem saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Divan kurulu, Mali bütçe ve ibrası, Faaliyet raporu ibrası ve Siyasi konuşmaların ardından

MANSUR YAVAŞ KAHRAMANKAZAN SKM AÇILIŞINA KATILDI MANSUR YAVAŞ KAHRAMANKAZAN SKM AÇILIŞINA KATILDI

Genel Başkan Sayın Meral AKŞENER'in telgraf ve tebrik mesajları Kurucu İl Başkanı Sayın Mesut Özarslan telgrafı ile tamamlanan konuşma da Genç ve Vizyon sahibi İlce Başkanı Mehmet Cengiz; 'Sorunlara vakıf, çözümüne talip olduğumuz ilçemizde el ele gönül gönüle birlik mesajı ile salondaki misafirleri coşturdu. Belediyenin anahtarına İYİ'ler adını yazdırmayı hedefliyoruz' diyen genç başkan adeta umut saçtı.

Konuşmaların ardında oylamaya geçilen kuruldu tek liste tek aday ile güven tazeleyen Başkan Mehmet Cengiz, Katılan katılamayan tüm herkese teşekkürlerini iletti.