Bugün Ankara Altınpark'ta gerçekleşen 'Ankara Esnaf Buluşması' etkinliğine İlçe Başkanı Nurullah Taşcı, Kadın Politikları Başkanı Fatma Yıldız, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programa katılan İYİ PArti Genel Başkanı Meral Akşener konuşmasında;

'ALÇAKÇA BİR TERÖR SALDIRISI'

Akşener, 'Bugün esnaflarımızla hemhal olacaktık, sizinle birlikte şartlarımızı konuşacaktık. Ama bugün İstanbul'da alçakça bir terör saldırısı oldu. An itibarıyla 6 vatandaşımız hayatını kaybetti 53 vatandaşımız yaralı. Hayatını kaybeden her bir kardeşim cenab-ı haktan rahmet diliyorum. Milletimize başsağlığı diliyorum. Bu ülke, bu millet, bu devlet bu badireleri elbette aşacaktır. Alçakça yapılan bu terör saldırılarını, elbette el ele vererek, yürek yüreğe vererek bertaraf edecektir' dedi. Konuşmasının devamında Akşener, '2,5 yıldır sürdürdüğüm, sizlerden öğrendiğim, sizlerle hemhal olarak bu ülkeyi ve bu ekonomiyi sırtında taşıyan esnaf kardeşlerimle hasbihal edememenin de bugünün şartlarından dolayı üzüntüsünü taşıyorum. Adnan Beker'den bu yemeğin tekrarını istiyorum' ifadelerini kullandı.

Programa katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş;

MANSUR YAVAŞ KAHRAMANKAZAN SKM AÇILIŞINA KATILDI MANSUR YAVAŞ KAHRAMANKAZAN SKM AÇILIŞINA KATILDI

Ben açıkçası burada esnafa verdiğimiz ve vereceğimiz desteklerden ayrıntılı bahsetmek isterdim ama bildiğiniz gibi İstanbul'da yaşanan bir terör olayı hepimizi yasa boğdu. Bu terörü düzenleyenlere lanet ediyorum, Allah kahretsin diyorum, inşallah biran evvel yakalanır ve hesabını verirler. Böyle bir acılı günde daha fazla bir şey söylemek istemiyorum ama esnaf arkadaşlarımız şundan emin olsun bütün yatırımları gerekirse bırakıp Ankara'daki elektrikte, kirada zorluk çeken tüm esnafın yanında olacağıma söz veriyor, hepinizi selamlıyorum. dedi.