KIZILCAHAMAM’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ KIZILCAHAMAM’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

İYİ Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından her hafta üniversiteli öğrencilere ev ziyareti gerçekleştiriliyor. Daha önceki ziyaretler de İYİ Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı Fatih Koca eşliğinde yapılırken bu haftaki öğrenci evi ziyaretine İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk'te katıldı.

Ziyarette sohbet ortamında ülke meselelerinin yanı sıra spor, sanat, kültür gibi konular ele alınırken İl Başkanı Yetkin Öztürk öğrencilere menemen hazırladı.

Ortaya güzel kareler çıkarken başkan Yetkin Öztürk ''Menemen soğanlı olur, bu konu da böylece kapanmış olur. Ortada menemen, etrafında geleceğin umudu cengaver gençler ve yanlarında ben. Ekmeğimize, aşımıza, tadımıza, bir demlik çayla da derdimize ortak olduk. Gençler birbirlerine güç ve umut katarak geliyor…'' dedi.

Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Koca ise ''Bize sofralarını açan, sohbetimize ortak olan üniversiteli arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Derdinize ortağız, geleceğinizi ise hep birlikte şekillendireceğiz.'' dedi.