İYİ’LER BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ İYİ’LER BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ

İsim vermediğimiz halde 19 Şubat Cuma günü sosyal medya hesaplarımızdan yaptığımız paylaşımları üstüne alınan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar bizim paylaşımlarımız için karalama, kasıtlı diye bahsetmiş. Bizlerin amacı gerçekten öyle olsa emin olun söylenecek, yazılacak çok şey var ama bizim 'TEK DERDİMİZ KIZILCAHAMAM' olduğu için Kızılcahamam'a zarar gelmemesi adına bazı olumsuzlukları bile dile getirmiyoruz. Çünkü gerçekten derdimiz Kızılcahamam. Kızılcahamam'ın zarar görmemesi içindir.

İlçemiz Turizmiyle, ürünleriyle, etkinlikleriyle, yeni çalışma sahalarıyla gündeme gelmesi gerekirken böyle bir konuyu gündeme getirmek bizi de üzer haliyle ama böyle hassas bir konu da sessiz kalmak bize yakışmazdı. Sözde bungalov ev, Eko Turizm adı altında başka şeylerin olmaması, iş işten geçmeden halkımıza ve takipçilerimize duyuru niteliğinde bu paylaşımı yaptık.

Ayrıca aynı zihniyetin ülke genelinde benzer sözde projelerle yola çıkıp olumsuz sonuçlar elde ettiğini; doğayı ve çevreyi katlettiğini tüm Türkiye gördü ve görmeye devam ediyor maalesef.

Bu sebeple Karagöl de kaderine terk edilmemelidir. Tıpkı Salda Göl, Uzungöl gibi olmasın...

Ayrıca bu konuda hassasiyetini belirten ve sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan Eski Belediye Başkanı Coşkun Ünal sitemize açıklamalarda bulundu.

Ünal: 'Bu konu hakkında beni arayanlar oldu. Bende hesaplarımdan Karagölüme dokunma diye paylaşımlarda bulundum. Halbuki kurum ya da kuruluş adı belirtmeden tamamen bu doğal değerimizin doğallığının korunması amaçlı dikkat çekecek bir açıklama, paylaşım yapmıştık. Fakat gündemi değiştirme maksadıyla başkanlık dönemime getirmiş. Olsun ben yine de açıklık getireyim.

Kadirbey Kalesine bizden sonra gelenler bir çivi bile çakmadılar. Sorumlusu biz miyiz yani? Halbuki seçimlerde kaleyi tamamlayacaklarını söylemişlerdi...

Kent ormanını yapan orman işletme müdürlüğüdür. Biz belediye olarak istedik vermediler. Ne benimle ne de belediye ile hiç alakası yok!

Atatürk çamının oraya ben sadece amfi tiyatro için izin verdim. Benden sonra bina izni almışlar. Bu zamana kadar yaptırıp açamayanlar kendileri...

Anotalia ise benden sonraki dönemde açıldı termal suyuda çekildi. 8 ay gibi bir süre işletmeyi birileri çalıştırdı. Belediyenin kasasına oradan 5 milyondan fazla para girdi hatta 65 tane daire hakkı var orada. Takip edemeyen ve hizmeti devam ettiremeyenler kendileridir.'