Her yaz kamp dönemi olduğu gibi bu yaz kamp döneminde de Kızılcahamam'ı tercih eden kulüpler var. Bu kamp dönemi için bu takımların başında Ankara'mızın güzide takımlarından olan Gençlerbirliği geliyor.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Kırmızı-Kara lakaplılar hazırlık karşılaşmasında, bu sene Spor Toto Süper Lig'e veda eden Akhisar Belediye Spor ile Kızılcahamam İlçe Stadyumunda karşı karşıya geldi.

KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDE GARİP AĞIRLAMA KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDE GARİP AĞIRLAMA

Karşılaşmada tribünlerde Gençlerbirliğini destekleyen az da olsa taraftarı vardı. İlk başlarda maça tutuk başlayan Ankara ekibi geriden gelerek maçı 3-2'lik skorla kazanmasını bildi. Ayrıca ilk yarının ilk 15 dakıkasından sonra güzel oyun ortaya koyan Gençlerbirliği, 2.ci yarıda ise golleri bulmasına rağmen güzel oyun sergileyemedi.

Ayrıca Gençlerbirliği 29 Temmuz 2019 Pazartesi günü yine Kızılcahamam İlçe Stadyumunda Azerbaycan ekibi Sumqayıt ile hazırlık maçı oynayacak.

KIZILCAHAMAM ANA HABER olarak Ankara takımlarımıza Ankaragücü ve Gençlerbirliği'ne Spor Toto Süper Lig'de başarılar diliyoruz.

MAÇTAN NOTLAR
GENÇLERBİRLİĞİ 3-2 AKHİSARSPOR

STAT: Kızılcahamam İlçe Gençlik Stadı

HAKEMLER: Bilal Köseoğlu , Emre Aslan, Servet Bozkurt, Erdem Mertoğlu

GENÇLERBİRLİĞİ: Übeyd (46.dk Taha), Ahmet Oğuz (46.dk Erdem), Mert(67.dk Arda) , Toure(67.dk Abdullah), Polomat (46.dk Halil İbrahim),Yasin (46.dk Soner), Berat(80.dk Mustafa), Candeias, Mats (46.dk Rahmetullah)(80.dk İlker), Nadir (46.dk Serdarcan), Sio (46.dk Stancu)

AKHİSARSPOR: Gökhan(Milan), Vrsajevic(Aykut), Alperen, Uğur(Ömer), Kadir(Tolga), Eray(Burhan), Rajko, Ajnane(Erhan), Carlos(Mert Efe), Onur(Elmar), Bertuğ (Musa)