Ronalda ile Messi'nin bu fotoğrafının maliyeti 4 milyon 300 bin dolar oldu Ronalda ile Messi'nin bu fotoğrafının maliyeti 4 milyon 300 bin dolar oldu

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'taki son maçında İsveç'e 1-0 mağlup oldu. Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda oynanan ve Romanya Futbol Federasyonu'ndan István Kovács'ın yönetiği karşılaşmada İsveç'in golünü 71. dakikada Andreas Granqvist'in penaltıdan kaydetti. Alınan bu sonuçla UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta maçlarını tamamlayan Milli Takımımız son sırada yer aldı.

A Milli Takım, maçın ardından Ukrayna ile oynayacağı özel maç için 18 Kasım Pazar günü Konya'dan Antalya'ya geçecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, ertesi gün aday kadrodan bir futbolcuyla birlikte saat 18.30'da Antalya Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, toplantının ardından saat 19.00'da stadyumda yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Türkiye ile Ukrayna'yı karşı karşıya getirecek özel müsabaka, 20 Kasım Salı günü saat 20.30'da başlayacak ve TRT1'den canlı yayınlanacak.