23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

23 Nisan 1920 tarihinde açılan TBMM'nin kuruluşunun 98. yıldönümünü ve çocuklara bayram olarak armağan edilen bu mutlu günü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Meclisimizin açıldığı bu anlamlı gün, bağımsızlığa ulaşma yolunda milletimizin kendi azim ve kararlılığına inanarak başlattığı var olma mücadelesinin en önemli adımıdır.

Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği bu azim ve kararlılık, bugün daha modern bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır.

Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olma niteliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimize verdiğimiz önemin en önemli göstergelerinden biridir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının tüm dünya çocuklarının barış, refah ve huzur içerisinde yaşamasına vesile olması en içten temennimizdir.

Bizlere bu kutsal vatanı hediye etmek için canları feda eden şehitlerimizin ve ecdadımızın ruhları şad olsun.

Ayrıca; 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştireceğimiz Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminin Ülkemize, Milletimize, İslam Alemine ve Saygıdeğer Kızılcahamamlı hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını dilerim.

İYİ’LER BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ İYİ’LER BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ

Seyfullah KÖKEN

HABER TUR Turizm Yönetim Kurulu Başkanı