Çok değil bundan 4-5 sene öncesine kadar Kızılcahamam'da imkanların el verdiğince neredeyse sporun her türlüsü yapılıyordu, izleme fırsatı vardı.

Bugünlerde ise bırakın izlemeyi gün geçtikçe daha da can sıkıcı hale geliyor. Ya Spor salonunda yer yok deniliyor ya gereksiz dercesine kapatılıyor.

Tarafımıza ulaşan bilgiler dahilinde kickboks salonu belediye tarafından asılsız söylemlerle kapanmış.

Kickboks eğitmenleri ve öğrencileri iki aydır Kızılcahamam Halk Eğitimi Merkezi'nde ders açmak için mücadelelerini sürdürüyordu. Ta ki ''Tahsisi istenen spor salonunda, hangi saatlerde, haftanın hangi günlerinde olduğu bildirilmemiş olup, ayrıca Kick Boks branşına yönelik araç ve gereçlerimiz salonumuzda bulunmamaktadır.'' diye cevap veriliyor.

*NOT: Belge fotoğraflarda bulunmaktadır.

KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDE GARİP AĞIRLAMA KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDE GARİP AĞIRLAMA

Koskoca Rıza Doğan Kapalı Spor salonunda yer ve gün ayarlanamamış... Burada Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Halk Eğitim ve Kızılcahamam Belediyesi elinden geleni yapmalı. Çünkü bu sporcular uluslararası sporcuları barındıran Kızılcahamamlı Kickbokscularımız.

Bu sporcular 1 yıldır hal meydanında, ilçe meydanında çalışarak şampiyonluklar elde etti.

Bu sporcuların spor salonuna ihtiyaçları var.

Geçen günlerde Kızılcahamam Belediyesi 15 Temmuz ve Demokrasi Meydanında ''Free Wifi'' hizmetinin açılışını yaptı.

Evet teknoloji çağında yaşıyoruz fakat tek bir alanda sınırlı kalmasının da bir anlamı olmadığının dile getirilmesinde fayda var. Soğuksuya, Parklara vb. yerlere bu proje yapılmazsa bizce pek anlam ifade etmiyor.

Bizler; gençlerimizin internet çağına kapılıp gitmelerinden korkuyoruz. Gençlerimizin spora teşvik edilmesi ve spor için ne yapabiliriz diye düşünülmesi gerekirken olup bitenleri yukarıda belirtiyoruz.

Takdir siz okuyucularımızın.

TEK DERDİMİZ KIZILCAHAMAM
KIZILCAHAMAM ANA HABER