DEPREMZEDE MİSAFİRLERİMİZ ANITKABİR’DE DEPREMZEDE MİSAFİRLERİMİZ ANITKABİR’DE

Seçimlerin son dönemecine girdiğimiz şu son günlerde ilçemizde de partilerin çalışmaları son sürat devam ediyor. İYİ Parti İlçe Teşkilatı astıkları bayrakların, afişlerin, pankartların sökülmesi yırtılması üzerine açıklama yaptı.

''Kaymakamlık nezaretinde daha önce yapılan seçim güvenliği toplantısında bağlayıcı olmamakla birlikte ilçemizdeki bulunan bütün siyasi parti ilçe teşkilatları tarafından centilmenlik anlaşması imza altına alınarak sadece İlçe teşkilatlarına ve seçim bürosu önüne bayrak, afiş ve pankart asma kararı alınmıştır. Ancak diğer siyasi partiler bu konuda hassasiyet göstermemesi üzerine bizde İYİ Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatı olarak ilçemizin muhtelif yerlerinde yaptığımız pankart ve afişleme çalışmalarından sonra aynı gün pankart ve Afişlerimizin kesilerek asılı oldukları yerlerden kaldırılmıştır.

İleri demokrasi olduğu iddia edilen ülkemizde hiçde demokrasiye sığmayan, kural tanımayan, biz yaptık oldu, pankart ve afişlere tahammül edemeyen zihniyeti şiddetle kınıyoruz.

Bundan sonra afiş ve pankartlarımıza zarar verilmesi halinde mobese ve diğer güvenlik kamerası görüntüleri ile birlikte gerekli hukuki işlem başlatılacaktır,

İlçe halkımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.''


Coşkun ÜNAL
İYİ Parti İlçe Başkanı