İYİ PARTİYE SALDIRI İYİ PARTİYE SALDIRI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 99. yılı kutlamaları için düzenlenen resmi tören saat 10.00'da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başladı.


Çelenklerin sunulmasının ardından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının kutlamalarına saat 11.00'da Kızılcahamam Şehit Hakan Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tören alanında düzenlenen programla devam edildi.

Programa Kaymakam Mehmet YILDIZ, Belediye Başkanı Muhittin GÜNEY, Cumhuriyet Başsavcısı Vural EKER, Daire Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Okul ve Şube Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlarımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, Tarih Öğretmeni Hayriye AKCAN ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nahit ŞAHİN tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından, öğrenciler tarafından Atatürk'ün Gençliğe Hitabesinin okunması ile devam etti.

Şehit Hakan Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Meslek Lisesi Mahallede projesinde yeralan öğrencilere Kaymakamımız tarafından ödüllerinin takdim edilmesinin ardından, öğrencilerin hazırladığı, şiirler, yarışmalar, koro ve türkü dinletisi, halk oyunları, kaşık ve jimnastik gösterilerinin sunumu ile program sona erdi.