''Türkiye gündeminde ne güzelde yer bulmuştu. Aynı binada üç tane parti alt alta sıralanmıştı ve hoşgörü şehri KIZILCAHAMAM diye binlerce beğeni ve yorumlar yapılmıştı(Hoş alt katta ki köşem büfenin bu işteki büyük katkısı görmezden gelinemez)

Şimdi gelin görün ki haktan, hukuktan bahseden her konuşmasında hakkı, hukuku anlatan siyasi parti temsilcisi arkadaşlar İlçe seçim kurulunun çevre kirliliği olmasın diye siyasi partiler sadece ilçe teşkilatları yada seçim bürolarının ön taraflarına parti bayraklarını assınlar kararından sonra alelacele biraraya gelip aynı binada bulunan diğer siyasi partiyi düşünmeden hakkı hukuku bir kenara bırakarak görsellikten uzak bir şekilde yangından mal kaçırırcasına bayraklarını asmışlardır.

KIZILCAHAMAM’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ KIZILCAHAMAM’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Milletimizin bol bol bayrak asanlara fazlaca oy vereceğini düşünmek sadece kendini kandırmaktır. Biz kardeşce, barış içerisinde tahriklere kapılmadan Demokratik bir şekilde seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Burada yapılan çevre kirliliği, göz kirliliği ve estetikten, görsellikten uzak yapılan çalışmayı kamuoyunun takdirlerine bırakıyor haktan, hukuktan bahseden arkadaşlarımızı vicdanları ile baş başa bırakıyorum.

'TÜRKİYE' İYİ olacak 'KIZILCAHAMAM ' İYİ olacak...


İYİ PARTİ KURUCU İLÇE BAŞKANI ve ÖNCEKİ DÖNEM BLD BAŞK. Coşkun ÜNAL