BU HAFTA KIZILCAHAMAM BELEDİYE SPOR TAKIMLARIMIZ EV SAHİBİ BU HAFTA KIZILCAHAMAM BELEDİYE SPOR TAKIMLARIMIZ EV SAHİBİ
Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı devirdi, zirve inadını sürdürdü: 1-4
Süper Lig'de zirve takibini sürdüren Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-1 mağlup ederek haftayı kayıpsız kapattı.
Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yla karşılaştı.
Galatasaray ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği haftada Kasımpaşa'ya konuk olan Fenerbahçe, rakibi karşısında mücadeleye hızlı başladı.
Karşılaşmada gol perdesini 31. dakikada Josef de Souza açtı. Brezilyalı yıldızın golüyle öne geçen sarı-lacivertliler, ilk yarıyı bu skorla önde kapattı.
İlk yarıyı önde bitiren Fenerbahçe, ikinci yarının başında erken bir golle sarsıldı. Dakikalar 52'yi gösterdiğinde Skrtel, talihsiz bir şekilde topu kendi ağlarına yolladı ve skora 1-1'lik eşitlik geldi.
Bu skorun ardından Valbuena ve Vincent Janssen'i oyuna alan Aykut Kocaman, tüm kozlarını sahaya sürerken üstünlük golü gecikmedi. 64. dakikada Şener Özbayraklı, ceza alanı içinde sağ çaprazdan mükemmel bir vuruşla durumu 2-1 yaptı.
Üstünlük golünden sonra açılan Fenerbahçe, 74. dakikada bu kez Valbuena ile golü buldu. Fransız oyuncunun golünde asist Giuliano'dan geldi.
Müsabakada perdeyi kapatan futbolcu ise oyuna sonradan giren Vincent Janssen oldu. 90+4. dakikada golünü atan Janssen, skoru 4-1'e getirirken bu gol, maçın da son pozisyonu oldu. Böylece Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanından 4-1'lik galibiyetle ayrıldı ve kritik haftada üç puanı cebine koydu.
Zirve yarışında puanını 63'e yükselten Fenerbahçe, şampiyonluk için mücadelesini sürdürürken Kasımpaşa ise 40 puanda kaldı.