23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. yılı kutlamaları için düzenlenen resmi tören saat 10.00'da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başladı.

Çelenklerin sunulmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına saat 10.30'da Perihan Erdoğan İlkokulu Bahçesinde düzenlenen programla devam edildi.

Programa Kaymakamımız Mehmet YILDIZ, Belediye Başkan Vekili İbrahim YILDIZ, Cumhuriyet Başsavcısı Vural EKER, Daire Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Okul ve Şube Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlarımız katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli KARAKUŞ tarafından yapılan açılış konuşması ile devam etti.

İYİ GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU İYİ GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU

Perihan Erdoğan Ortaokulu öğrencilerinin gösterileri; 23 Nisan şiirleri, Atayurt'tan Anayurt'a adlı yürüyüş gösterisi, 3-A Sınıfı halay gösterisi, 4. Sınıf kız öğrencileri Karadeniz Yöresel Halk oyunu gösterisi, 4. Sınıf Erkek öğrencileri Ege Yöresl Halk oyunları, 3-B Sınıfı öğrencilerinin kaşık oyunu, 23 Nisan Temalı drama oyunu gösterisi, 2-A Sınıfı sev kardeşim gösterisi, 2-B Sınıfı Erik Dalı oyunu gösterisi, 1. Sınıf öğrencilerinden Yollarda bulurum seni gösterisi ve tüm sınıfların katılımıyla gerçekleşen Türkiye gösterisi ile program sona erdi.