Görüşme gerçekleşti! Ronaldo, Manchester United'dan apar topar dünya devine transfer oluyor Görüşme gerçekleşti! Ronaldo, Manchester United'dan apar topar dünya devine transfer oluyor
Galatasaray, Medipol Başakşehir'i 2-0'lık skorla devirerek zirveyi ele geçirdi. Mariano'nun müthiş golü ise maça damgasını vurdu...
Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta karşılaşmalarında Medipol Başakşehir'i ağırlayan Galatasaray, rakibini 2-0'lık skorla devirerek yeniden liderlik koltuğuna oturdu.
Sarı-kırmızılı ekipte Teknik Direktör Fatih Terim sürpriz bir savunma kurgusu tercih etiği maçta takımını sahaya Muslera, Mariano, Denayer, Serdar, Nagatomo, Donk, Fernando, Feghouli, Belhanda, Rodrigues ve Gomis 11'iyle sürdü.
Fatih Terim, ikinci yarıda Tolga, Sinan ve Eren'e de şans verdi.
Medipol Başakşehir'de ise Galatasaray'ın eski oyuncusu Arda Turan maça ilk 11'de başlayarak 2 bin 522 gün sonra Türk Telekom Stadı'nda bir maça çıktı. Deneyimli oyuncu maç öncesinde Fatih Terim ile bir araya gelmezken, sık sık Galatasaray taraftarının tepkilerine de maruz kaldı.
İlk yarısı oldukça düşük tempoda geçen maçta Galatasaray'a öne geçiren gol 60. dakikada Mariano'dan geldi. Brezilyalı yıldız, yaklaşık 25 metrelik mesafeden sol ayağıyla yaptığı müthiş vuruşla Volkan Babacan'ı avlamayı başardı.
Maçın sonucunu belirleyen golü ise 90. dakikada Emmanuel Adebayor ters bir kafa vuruşuyla kendi kalesine attı.
Bu sonucun ardından Galatasaray 60 puanla liderlik koltuğuna otururken, Medipol Başakşehir ise 59 puanda kaldı.