Önümüzde ki seçimlerde MHP'den aday olması yüksek ihtimal olan iş adamı Seyfullah Köken Ankaragücü'ne destek amaçlı pankart astırmıştı.

Seyfullah Köken tarafından edinilen bilgilere göre PTT önünde ki pankartın indirme emrini bizzat Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney vermiş.

Bu haberler sonrası Belediye Başkanı Muhittin Güney şu açıklamayı yaptı:
''Değerli hemşehrilerim;

İYİ’LER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ İYİ’LER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

ANKARAGÜCÜMÜZLE ilgili şahsıma yönelik olumsuz haberler yapılmakta olduğunu gördüm. Ankaragücü bizim canımız her ortamda maddi ve manevi destek verdiğimiz takımımız.

Geçen hafta bizzat şahsım ve Bölge milletvekilimiz Prof.Dr.Emrullah işler ile birlikte Ankaragücü-Giresunspor maçına gittim. Elhamdülillah maçı 3-2 aldık. Reklamda yapmadım. Kızılcahamam üzerine siyasi hesap yapanlar bunları kullanıyor. Bu yöntem sizi hiçbir yere götürmez. Saygılarımla arz ederim.''

Kızılcahamam Ana Haber olarak ülkemizin büyük asırlık takımı Ankaragücü'müzün pankartının indirilmesini hayretle karşılıyor ve tüm hemşehrilerimizi şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Başkentimizin, Ülkemizin gururu olan Ankaragücüne başarılar diler herkesi desteğe davet ediyoruz.