Ülkemizin güzide takımlarından ve en çok taraftarı olan takımımız Ankaragücü başarıdan başarıya koşarken her kesimden destek veriliyor.

KIZILCAHAMAM’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ KIZILCAHAMAM’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Bunun üzerine yöremizin tanınan simalarından Seyfullah Köken tarafından destek amaçlı Kızılcahamam meydanı sayılan PTT önüne asılan Ankaragücü pankartı iddialara göre Mühittin Güney tarafından indirilmiş.


Bu olay sonrası pankartı astıran Seyfullah Köken Kızılcahamam Ana Haber sitemize şu açıklamalarda bulundu ''Şehrimizin takımı şampiyonluğa giderken bu kin bu nefret nedendir anlamak mümkün değil. Talimatı Muhittin başkan vermiş. Bu hadiseyi Kemal Bey'den öğrendik. Bunun siyaset ile hiçbir bağlantısı yok. Farkındaysanız pankartta sadece Seyfullah Köken yazıyor. Hiçbir siyasi amblem logo yok. Gereken yapılacaktır. Ankaralıyım Ankaragüçlüyüm.''

Ve ayrıca Seyfullah Köken kendi facebook sayfasında ise şu açıklamalarda bulundu ''Bildiğiniz üzere şehrimizin takımı Ankaragücü Şampiyonluk mücadelesi vermektedir. Yıllardır, İyi gününde kötü gününde hepberaberiz çünkü biz Ankaragüçlüyüz dediğimiz bütün Ankaralılar tarafından bilinmektedir . Şu an tüm şehir kenetlenmiş caddeler sokaklar ilçeler başarı temennileri ile süslenmiş iken , henüz dün akşam Kızılcahamam ilçe meydanında asılan 'Şampiyonluk Yolunda Ankaragücümüze Başarılar dileriz ' pankartı karanlık eller tarafından indirilmiştir .
Bu Ankara düşmanlarını , bu karanlık elleri ve bu pankartları indirin talimatını veren şahsiyetleri KINIYORUM.
Bu vicdan yoksunu Karanlık ellerin kim olduğu tüm ilçe halkı tarafından bilinmektedir .
Sporun sporcunun ve geleceğimizin teminatı olan Gençlerimizin önüne çekilen set gün geldiğinde kalkacaktır.
Bu durum hakkında en doğru kararı Büyük Kızılcahamam Halkı ve Büyük Ankaragücü Taraftarlarınca verilecektir...

Tüm Ankaralılara
Saygılarımla''

Bu olay sonrası halktan ve Ankaragücü taraftarlarından da çok tepki geldi.

Biz Kızılcahamam Ana Haber olarak ise Ankaramızın Ülkemizin büyük asırlık takımı olan Ankaragücü'ne şampiyonluk yolunda üstün başarılar dileriz.