Türk futbolunun en büyük çekişmesinde Fenerbahçe ile Galatasaray 387. kez karşı karşıya geliyorlar.

Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! İşte Süper Lig devlerinin rakipleri Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! İşte Süper Lig devlerinin rakipleri


Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbi maçı Bülent Yıldırım yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray, 17 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

Türkiye'de ilk kez bir derbi maç öncesi taraftara açık antrenman özelliği taşıyan çalışmayı 27 bin 681 biletli ve kombine sahibi taraftar takip etti.
Tribünlerde tezahürat ve meşale şovların yapıldığı antrenmanın öncesinde teknik direktörümüz Fatih Terim taraftarlarımızı selamlarken oyuncular da idman öncesi sarı-kırmızı futbol toplarını tribünlere dağıttı.

Fenerbahçe tarafı da Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın sahasında Galatasaray ile yapacağı derbinin hazırlıklarını tamamladı.
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanı, başkan Aziz Yıldırım, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, asbaşkan İlhan Ekşioğlu ve bazı kongre üyelerinin de takip ettiği belirtildi.