''Kızılcahamam Belediyesi'nin bu dönem ki Başkan'ı geçtiğimiz dönemde yapılan Kadirbey kalesi için 'Yapılmış en kötü proje,Cüneyt Arkın'ı izleyince böyle sonuçlar çıkıyor'diye konuşmuş.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Şükürler olsun küçüklüğümüzde vatanını, milletini seven ve Türk milletinin gözünde hep hayranlıklar uyandıran Cüneyt Arkın'ı seyrederek geçmiş şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarını, şanlı ecdadımızı ve tarihimizi öğrenmeye çalıştık.

Yaptırmış olduğumuz kalenin seyrettiğimiz filmlerle alakası olmasa da bilinç altına attığı izlenimler mutlaka kentimize estetik katma açısından fayda sağlamıştır. Biz Cüneyt Arkın'la gurur duyarız. Anlaşılan bu dönem ki Belediye Başkanı İlyas Salman'ı çok seyretmiş ve onun filmleri ile büyümüş ondan esinlenerek muhteşem ağaya beleş olan tuvaletler yaptırmış.

Hoş Kadirbey'i normal bir vatandaş olarak düşünen, Kadirbey kalesinin bulunduğu yerde oturup Kızılcahamam'ı seyretme zevkini tatmamış. Kent estetiğini makyaj olarak değerlendiren bir zihniyetten başka bir açıklama beklemek biraz aptallık olurdu. Hiç bir şey yapılma şansı olmayan atıl bir yere hemşehrilerimiz otursun, Kızılcahamam'ımızı seyretsin, ışıklandırıldığında, burçlarına bayraklar dikilip ağaçlar ve çiçeklerle güzelleştirildiğinde ilçemize ayrı bir güzellik katacağına inanarak yaptığımız yeri bu şekilde atıl bırakarak yapamadığınız işlerin suçunu başkalarına atma alışkanlığınıza alıştığımız için bu beyanatınızı da tebessüm ile karşılayıp yorumu vatandaşlarımıza bırakıyor, saygılar sunuyorum...''
COŞKUN ÜNAL