MEHMETÇİK İÇİN 2 BİN 500 BAZLAMA KIZILCAHAMAM'DAN YOLA ÇIKTI.


İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI Prof. Dr. Mustafa ERDEM:
'HER DAİM KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZİN DESTEKÇİSİYİZ'


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Erdem, Zeytin Dalı Harekatı için Afrin'de bulunun Mehmetçiğe, memleketi Kızılcıhamam'da 2 bin 500 bazlama yaptırdı. Her daim Mehmetçiğin destekçisi olduklarını belirten Erdem, 'Askerimiz, Türk milletinin yanında olduğunu bilsin. Afrin operasyonu parti meselesi değil Türkiye meselesidir' dedi.

Askere destek vermek ve Mehmetçiğin yanında olduğunu göstermek amacıyla Kızılcıhamam'da 2 gün boyunca 2 bin 500 bazlama yaptıran İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Erdem, bazlamaların Afrin'e gittiğini bildirdi. Türk milletinin içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçte herkesin çaba sarf etmesi gerektiğini belirten Erdem, 'Şanlı askerimize hep destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Kahraman Mehmetçiğimiz, Türk milletinin yanında olduğunu bilsin. Dualarımız onlarla' diye konuştu.

DEPREMZEDE MİSAFİRLERİMİZ ANITKABİR’DE DEPREMZEDE MİSAFİRLERİMİZ ANITKABİR’DE


'Operasyon parti meselesi değil, Türkiye'nin meselesidir' diyen Erdem, operasyonun siyaset malzemesi olmaması gerektiğine dikkat çekti.

Bazlama diyarı Kızılcahamam'da En Meşhur Bazlamacı olan SELVER ANA'nın Kemal Güzel'in katkılarıyla yapılan bazlamalar Mehmetçiğimize ulaştırıldı.