İYİ’LER BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ İYİ’LER BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ

Yoğun katılım olduğu toplantıda açılış konuşmasını İlçe Başkanı Coşkun ÜNAL yaptı.
Başkan Ünal ''Her hafta 40 kişilik yönetimin katılımıyla toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu hafta üyelik çalışmalarımızda başlamış bulunmaktadır. Herkesi İYİ PARTİ'ye davet ediyoruz.''

Eski Belediye Başkanı, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Yaşar Yıldırım'ın geçen günlerde çeşitli ziyaretlerde AKP'nin aday çıkartmayacağını, MHP'yi destekleyeceğini MHP'den Tahir Taşkın'nın aday olacağını ve Başkan Ünal ''Tahir Taşkın'nın çok eski arkadaşı olduğunu Ha ben ha Tahir Taşkın belediye başkanı olmuş farkı yok diye'' beyanda bulundu.

Daha sonra eski MHP 21. dönem Ankara Milletvekili Mehmet Arslan selam konuşması yaptı.

Son olarak Genel Bşkn Yard. Prof. Dr. Mustafa Erdem konuşmasına Merhum Uğur Tekin'in değerimiz olduğunu ve rahmet dileyerek başladı.

Kızılcahamam'ın %100 Türk ve müslüman olmasına ve çok şanslı olduğunu, hemşehrileriyle buluşmasından dolayı hem gururlu hem mutlu olduğunu belirtti.

Daha önceki gelişlerinden çok farklı ve yeni simalar gördüğünü ifade etti. İYİ Parti'nin oy oranın %20'nin üzerinde olduğunu söyleyen Prof. Dr. Mustafa Erdem siyasi gelişmeleri değerlendirip partililerle karşılıklı sohbet etti.
Toplantı sonunda hemşehrileriyle buluşmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Erdem toplantıdan ayrıldı.