Eski Belediye Başkanı, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Yaşar Yıldırım, Kızılcahamam'da çeşitli yerlerde yaptığı ziyaretlerde AKP'nin Kızılcahamam'da önümüzdeki yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı seçimlerinde aday çıkartmayacağını. İttifak çerçevesinde Kızılcahamam'da MHP'nin adayını destekleyeceğini, MHP'nin adayının da Tahir Taşkın olacağını söylediği ve bu konunun kesin olduğunu çok iddialı bir şekilde konuştu. İttifak çerçevesinde Belediye Başkan Yardımcılıklarının AKP'ye verileceğini, Meclis üyeliklerinin de ortak paylaşılacağını konuştuğu Kızılcahamam'da dilden dile yayılıyor.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ


Bu durum karşısında mevcut belediye başkanı ve AKP'den aday olmak isteyen bir çok aday adayının ne yapacağı konusu merakla bekleniyor?

Yaşar Yıldırım'ın bu iddiasının doğru çıkıp çıkmayacağı ve dayanağının ne olduğu önümüzdeki günlerde çok konuşulacağa benziyor.

Önceki dönem belediye başkanı önümüzdeki dönem İYİ Parti'den Kızılcahamam Belediye Başkanlığı'na aday olması beklenen Coşkun Ünal'a bu konuyu sorduğumuzda konuyla ilgili bilgisinin olmadığını, fakat böyle bir durumdan çok memnun olacağını, seçimin sandıkta kazanılacağını, karşısına çıkacak rakiplerin kim olursa olsun kardeşce ve dostca yarışalacağını, özellikle böyle bir ittifak yapıldığında ittifak adayının Tahir Taşkın olmasından fazlası ile memnun olacağını, Tahir Taşkın'ın sevdiği bir kardeşi olduğunu ''Ben kazanamasam bile geçmişten beri çok yerde kader ortaklığı yaptığım bir kardeşimin seçimi kazanmasından mutlu olurum. Ha o, ha ben olmuşum sonuçta Kızılcahamam kazanacaktır'' dedi.

Bu derenin altından daha çok sular akacağı ve bu konu önümüzdeki günlerde çok konuşulacağa benziyor. Gelişmeleri merakla bekleyip siz okurlarımıza bilgi vermeye devam edeceğiz.

Kızılcahamam Ana Haber