Kızılcahamam diyince akla ne gelir?


Doğası, havası, maden suyu, hamamı, suyu, bazlaması, yöresel yemekleri daha da arttırabiliriz. Değerimiz çok evet ama ne kadar önem verip koruyup kolluyoruz? Mühim olanı da bu.

Değerlerimizi kaybedince geriye ne kalır ki? Dalları budanmış ağacın gölgesinde nefeslenmeye yaşamaya benzer, yerel/yöresel nimetlerimizi unutmaya yüz tutmak. O parti bu parti şu parti veya öteki parti yönetime gelir geçer ama Kızılcahamam hep kalıcıdır bizler için. Çünkü memleketimizdir Kızılcahamam. Dünyada güçlü Türkiye istiyorsak, başkentinin nadide ender mükemmel ilçelerindense Kızılcahamam eğer (ki bizim gözümüzde öyle) neler yapılmalı veya yanlışlar nedir?

Bazlama deniliyor patentini Çubuk alıyor, hamam deniliyor Kazan'a termal kent gibi yazılar yazılıyor bizlere nispet yapar gibi.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

İlçemizde bazlama işini yapan kurumlara/kişilere ne kadar katkı sağlanıp değer veriliyor?

Belediyenin en çok kira geliri olan hamamda ki kese işini yapan kiracılardan gelmesine rağmen teşvik ve ödüllendirme gibi ufak detayları bile yapamıyoruz.

Bu konuyu İyi Parti İlçe Başkanı/Eski Belediye Başkanı Coşkun Ünal'ın hassasiyeti ve sosyal medya hesabı facebookta paylaşması sonrası aklımıza takıldı.

Gerisi siz okurlarımızın takdirlerine kalmış.

Bizim Sevdamız Kızılcahamam

Kızılcahamam Ana Haber.