Galatasaray konuk ettiği Antalyaspor'u 3-0'la geçti.16. haftada kaybettiği liderlik koltuğunu geri aldı. Sarı Kırmızılılarda Bafetimbi Gomis attığı 2 golle yıldızlaştı.Garry Rodrigues'in 2 asist yaptığı maçta diğer golü ise Belhanda'nın güzel pasıyla Sofiane Feghouli attı.


Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırladı. Mücadeleyi Kara Kartal 5-0 kazandı. Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Pepe, 27 ile 83. dakikada Talisca ve 59 ile 90+2. dakikada Vagner Love kaydetti.Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 40 yaparken, Karabükspor ise 12 paunda kaldı.

Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! İşte Süper Lig devlerinin rakipleri Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! İşte Süper Lig devlerinin rakipleri


Medipol Başakşehir sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadeleyi sarı-lacivertli ekip 32. ve 56. dakikalarda Fernandao'nun attığı gollerle 2-0 kazandı. Ayrıca Başakşehir'in sahasında 31 maçlık yenilmezlik serisi Fenerbahçe mağlubiyetiyle sona erdi. Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir 43 puanda kalırken, Fenerbahçe ise 41 puana yükseldi. Fenerbahçe zirve yarışında bende varım dedi.