Trabzonspor 'de 19. hafta karşılaşmalarında Trabzonspor ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor 'un Fenerbahçe'ye karşı ligdeki galibiyet hasreti de 17 maça çıktı. Bordo-mavili takım, bundan önce rakibini son olarak 23 Ağustos 2010 tarihinde oynanan maçta devirmişti.

ANKARAGÜCÜ/ GALATASARAY ELİT U19 KARŞILAŞMASI SONA ERDİ ANKARAGÜCÜ/ GALATASARAY ELİT U19 KARŞILAŞMASI SONA ERDİ

Trabzonspor 'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay takımını sahaya Onur, Pereira, Uğur, Durica, Kamil Ahmet, Okay, Abdülkadir, Yusuf, Kucka, Olcay ve Burak 11'iyle sahaya sürerken, ikinci yarıda Jose Sosa'ya da şans verdi.

Fenerbahçe'de ise Aykut Kocaman ilginç bir kadro tercih etti. Hasan Ali Kaldırım'ı orta sahada Josef'in yanında tercih eden Kocaman takımını sahaya Volkan, Isla, Neustadter, M.Topal, İsmail, Dirar, Josef, Hasan Ali, Aatıf, Alper ve Fernandao 11'iyle sürdü. İkinci yarıda ise Valbuena, Eljif ve Soldado oyuna dahil oldu.

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Eljif Elmas da 64. dakikada oyuna dahil olarak sarı-lacivertli forma altındaki ilk maçına çıktı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen maçta Trabzonspor , Burak Yılmaz'ın 58. dakikadaki golüyle öne geçerken, Fenerbahçe'ye puanı getiren golü 84. dakikada Josef de Souza kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 37, Trabzonspor ise 31 puana yükseldi.

goal.com