Anıt Eğitim Kurumu Yeni Döneme Hazır Öğrencilerini Bekliyor

MANSUR YAVAŞ KAHRAMANKAZAN SKM AÇILIŞINA KATILDI MANSUR YAVAŞ KAHRAMANKAZAN SKM AÇILIŞINA KATILDI

ANIT EĞİTİM KURUMLARINDA YENİ DÖNEME HAZIRLIK

Değerli Kızılcahamamlılar, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler;

Kızılcahamam Anıt Eğitim Kurumları olarak ortaokul, lise ve mezun gruplarla beraber yeni bir döneme adım atacak olmanın heyecanı içerisindeyiz.

Alanında uzman ve idealist eğitim kadrosuyla beraber öğrencilerimizin sınava hazırlanmalarına büyük kolaylık sağlayan kurumumuz, aynı zamanda okul müfredatına uygun içerikleriyle de öğrencilerimizin okullarına destek oluyor. 'Eğitimde ve Yayında Kalite' anlayışımızdan hareketle ÖSYM'nin yapmış olduğu sınavlarda yüzlerce soru tutturabilen 'İşler Kitabevleri' ile yapmış olduğumuz iş birliği sayesinde nitelikli yayınlarla yapılan yılda toplamda 52 adet deneme sınavıyla öğrencilerimizin seviyelerini ölçmelerine ve eksiklerini tespit etmelerine olanak sağlıyoruz.

Bu eksiklerin giderilebilmesi adına da özverili eğitim kadromuzla var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu süre içerisinde eğitim danışmanlarımızla birlikte öğrencilerin ders takiplerini yaparken aynı zamanda veli bilgilendirme sistemiyle öğrenci-veli, veli-öğretmen arasındaki bağı güçlü tutmayı hedefliyoruz. Bu sayede veliler öğrencilerinin başarı durumundan haberdar olurken kurumumuzla da iletişimleri güçlü oluyor.

Bütün bunların yanında öğrencilerimizi sınava hazırlarken aynı zamanda dönem içerisinde programlar yapan ve önemli isimlerle beraber seminerler düzenleyen kurumumuz, öğrencilerin kişisel gelişimlerine de yardımcı oluyor.

2022-2023 eğitim-öğretim dönemine kayıt yaptıran her öğrenci, aynı zamanda ücretsiz olarak 1 Ağustos-1 Eylül arasında kurumumuzda yapacağımız yaz kampından da faydalanma imkanına sahip olacaktır.

Başarıya emin adımlarla yürümek isteyen 'Eğitimde ve Yayında' kalite arayan her öğrencimizi kurumumuza bekliyoruz.

Saygı ve sevgiyle…

Adres: Akçay Mahallesi Şehit Hüseyin Köksal Caddesi Ada Sokak No:12 (İstanbul Yolu Altı)

İletişim:0546 403 2089