BİZE SORULMADI BİZ NE YAPABİLİRİZ DENİLMEDİ DİYE BİRŞEY YOK!

Büyükşehir ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile alakalı olarak bize sorulmadı bilgi alınmadı diyen Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'ın ABB Fen İşleri Dairesi Başkanına söylediklerine şok olacaksınız.

Malumunuz 8 Nisan sabah saatlerinde Kızılcahamam Kasaplar Çarşısında büyük bir yangın meydana geldi. Bu yangın sonrası olay yeri kasaplar çarşısını haber kanallarından siyasetçilere kadar tutun da her kesimden akın akın geçmiş olsun dileklerini iletenler, yangın yerini inceleyip gündemde tutanlar oldu. Mağdur esnafımızın yanındayız diye. Buraya kadar her şey gayet güzeldi. Destek, bir, birlik olma anlamında…

Edindiğimiz bilgiler ve çok emin olduğumuz kaynaklardan Mansur Yavaş yangın haberini alır almaz ABB Fen İşleri Dairesi Başkanı Erol Gündüz'ü hemen Kızılcahamam'a yollayıp bizzat destek/yardım ne gerekiyorsa yapın deyip ilk ziyaret eden kişilerden olan Mansur Yavaş'a ithamlarda bulunan Süleyman Acar'ın ''Bizim yapabileceğimiz bir şey var mı yapımından yıkımına kadar herşeyine yardımcı olabiliriz.'' diyen ABB Fen İşleri Dairesi Başkanı Erol Gündüz'e şu cevabı veriyor ''Yok, yapacak bir şey yok'' ısrarla ABB Fen İşleri Dairesi Başkanı Erol Gündüz ''En azından yıkımına yardımcı olabiliriz'' diye tekrarlıyor ama İlçemizin Belediye Başkanı Süleyman Acar ''Yok onuda istemiyoruz'' diyor.

Bu olayların üstüne ABB meclisinde ABB ve Mansur Yavaş yardım etmedi demek, bilgi almadı, şov var algı var demek ne kadar doğru olur?

KIZILCAHAMAM’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ KIZILCAHAMAM’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Bize sorulmadı biz ne yapabiliriz denmedi diye bir şey yokmuş yani…

Ayrıca asıl şovu yapanlara buradan iletelim Mansur Başkan geliyormuş diye son dakikada haberimiz oluyor. Bir kare fotoğrafı bile zar zor elde ediyoruz biz haber siteleri!

Takdiri siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz...