İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kızılcahamam Kasaplar Çarşısında çıkan yangında zarar gören esnafları ziyaret edip yangın yerini bizzat inceledi. Esnaflar Akşener'e zararlarını anlatırken devletten yardım beklediklerini belirttiler.

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Akşener, gerek Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekse Çevre ve Şehircilik Bakanlığının üzerine düşen görevlerin olduğunu söyledi. İş yeri sahiplerinin görüşlerini ve taleplerini dinlemek üzere geldiğini söyleyen Akşener, Kendileriyle konuştum. Bu çerçevede, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve bakanlığı ile görüşmeler yapıp, mağdur olan arkadaşlarımızı bilgilendireceğim. Önemli olan bir an evvel mağduriyetlerin giderilmesidir. Somut, çok dürüst bir biçimde esnaf arkadaşlarımız önerilerde bulundular. Bana düşen görev, bu öneri ve tespitlerin hayata geçmesi için gayret göstermek, kolaylaşmasını sağlamaktır'' dedi.

İYİ Parti Genel Bas
̧kanı Meral Akşener'in Kızılcahamam ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı-Milletvekili Ümit Dikbayır, GİK Üyesi Mehmet Aslan, Eski Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk ve İlçe Teşkilatı yer aldı.