MANSUR YAVAŞ KAHRAMANKAZAN SKM AÇILIŞINA KATILDI MANSUR YAVAŞ KAHRAMANKAZAN SKM AÇILIŞINA KATILDI

CHP İL BAŞKANI AKILLI: 'ENDİŞE VERİCİ GÖRÜNTÜLERLE KARŞILAŞIYORUZ'

Ankara'da gerçekleşen AK Parti kongresiyle ilgili konuşan CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, 'Salgın döneminde olmaması gereken endişe verici görüntülerle karşılaşıyoruz. Ankaralı hemşehrilerimizden ricamız, mümkünse dışarıya çıkmayalım' dedi.

AK Parti 7. Olağan Kongresi için Ankara'da bir araya geldi. Kongre öncesi sosyal medyada farklı illerden vatandaşların otobüslerle Ankara'ya geldiği görüldü. Otobüs içerisindeki vatandaşların maske ve mesafe kurallarına uymadığı görüntülerle ilgili Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, bir değerlendirme yaptı.


'SAĞLIĞINIZI RİSKE ATMA KONUSUNDA HİÇ TEREDDÜT ETMİYORLAR''

Ankaralı vatandaşlara da seslenen Başkan Akıllı, 'Salgın döneminde olmaması gereken endişe verici görüntülerle karşılaşıyoruz. Gerçekten şu kritik zamanda böyle olayların yaşanması bugüne kadar mücadele eden sağlık çalışanlarımıza, dükkanını kapatan esnafımıza, işsiz kalan yurttaşlarımıza bir hakarettir. AK Parti kongreleri sonrası Ankara'daki risk oranı çok fazla yükseldi. Bugün de son noktayı koyacaklar. Ankaralı hemşehrilimizden ricamız, mümkünse dışarıya çıkmayalım. Hem kendi sağlığınız hem de Ankara'nın sağlığı için. Maalesef ki birileri sizin sağlığınızı riske atma konusunda hiç tereddüt etmiyorlar' dedi.