Ekonomi kötü, eğitim sıkıntılı, Kovid-19 salgını, ayrıştırma ve benzeri bir sürü sıkıntı var ülkemizde. İnkar etmeye gerek yok.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde ise büyük kopuşların olacağı söyleniyor. Ne kadar doğru ne kadar yanlış göreceğiz ama yöneticilerin bunları engellemeye çalıştıkları bir dönemden geçiyor duyduklarımıza göre. Millete verecekleri vaatleri kalmasa da hükümette biz varız deyip kendi siyasetlerini yapmaya devam ediyorlar. Erdoğan partisini canlı tutmak için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlı gibi duruyor. Son günlerde Arınç'ı yem olarak attı. Bir hafta boyunca ne ekonomi ne de salgın doğru düzgün tartışıldı TV'lerde, gazetelerde. İkinci plana düştü ekonomi ve salgın. Gündemi yine belirlemeye devam ediyor. Teşkilatların kongrelerinde kavgalar oluyor, coşkusuz kongreler oluyor diye uyarı üstüne uyarılarda bulunuyor.

KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDE GARİP AĞIRLAMA KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDE GARİP AĞIRLAMA

Muhalefet partileri ise en başta Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti'nin ilçe teşkilatları oturdukları yerden siyaset yapmaya devam etmekte kararlılar gibi.

Eğri oturalım doğru konuşalım. İlçe Yönetimleri görünen o ki başarısız! Çok iyi insan olabilirler o ayrı ama hangi ilçe başkanı, yönetimi milletin sıkıntılarıyla ilgileniyor dertlerine derman oluyor?

Genel Başkanlarına bakacak olursak Kemal Kılıçdaroğlu akıl almaz hatalara sürükleniyor ve doğruları söylemesine rağmen millete söylediklerini inandıramıyor. Akşener ise daha aktif. Akşener aylardır salgına rağmen propaganda yapmadan ilçe ilçe geziyor. Sadece esnafı, milleti dinliyor. Güzel ama Akşener'e de teşkilatları, kurmayları ayak uyduramıyor.

İlçe teşkilatları hala eski kafada olmaya devam etsin makam, koltuk peşinde koşmaya, fotoğraf vermeyle olacağını sanıyorlarsa devam etsinler. Ellerinde olan Büyükşehir'i de katarak kendilerince siyaset yapmaya çalışan, yol köşelerinde, dükkanlarda iki dakika yalandan siyaset konuşmayla olacağını sanıyorlar herhalde! Belki de başarı gelir, olurda belki ama büyük fotoğrafa bakmayı unutuyorlar. Milletin derdine derman olacak ne yapıldı ne yapacaksınız diye sorulmalı?

-Taha Oğuz GÖK

#Kızılcahamam #KızılcahamamAnaHaber