Ebedi Lider Atatürk Kızılcahamam'da Saygıyla Anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün ölümünün 81.yıldönümü dolayısıyla 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunma töreni yapıldı. Saatler 09:05' i gösterdiğinde yapılan 2 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşımız eşliğinde bayraklar yarıya indirildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan çelenk sunma töreninin ardından, saat: 10:00 da Kızılcahamam Çağatay İlkokulu konferans salonunda düzenlenen programa geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa günün anlam ve önemini belirten konuşma ve okunan şiirlerle devam edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk konulu resim, mektup ve şiir dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.

10 Kasım anma programına, Kaymakam Can AKSOY, Belediye Başkanı Süleyman ACAR, Cumhuriyet Başsavcısı Hamza OCAK, daire amirleri, siyasi parti ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

MANSUR YAVAŞ KAHRAMANKAZAN SKM AÇILIŞINA KATILDI MANSUR YAVAŞ KAHRAMANKAZAN SKM AÇILIŞINA KATILDI

www.kizilcahamamanahaber.com olarak; Her geçen gün değerinin bir kez daha anlaşıldığı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, tüm dünyanın saygı duyduğu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.