DEPREMZEDE MİSAFİRLERİMİZ ANITKABİR’DE DEPREMZEDE MİSAFİRLERİMİZ ANITKABİR’DE

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılı kutlamaları kapsamında 28 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 13.00'te 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni yapıldı.

29 Ekim Salı günü düzenlenen resmi tören saat 09.30'da Kaymakam Can AKSOY'un Belediye Başkanı Süleyman ACAR ve Cumhuriyet Başsavcısı Hamza OCAK ile birlikte tebrikleri kabulü ile başladı.

Kaymakamlık Makamında yapılan tebrikat töreninin ardından saat 10.00'da Kızılcahamam İlçe Stadı'nda düzenlenen programa; Kaymakam Sayın Can AKSOY, Belediye Başkanı Süleyman ACAR, Cumhuriyet Başsavcısı Hamza OCAK, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, şehit ve gazi yakınlarımız, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

Programa, Kaymakam Can AKSOY'un günün anlam ve önemini belirten konuşması, öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile devam edildi. Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

29 Ekim kutlama programı tören geçişi ile sona erdi.