Barınağa karşı gün geçtikçe olumsuz tepkiler geliyor. Bizlere bugünlerde telefonlar arka arkaya gelmeye başladı. Sosyal medyada paylaşılan videolarda bunu ispatlıyor.

Bizde bu görüntüleri görünce ve şikayet telefonları alınca, nedir ne değildir diye araştırıp soruşturduk. Videoyu kayıt eden kişilerle ile görüştük.

İYİ GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU İYİ GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU

İsmini vermek istemeyen hayvansever şunları söyledi;
''Barınağı öğrenince iki güne bir gidip mama vermeye köpeklerle ilgilenmeye başladım. Gidince şok oldum. Hayvanlar birbirini ısırıyor yaralıyor, aç susuz perişan haldeler. Normal, güçlü olan ayakta kalır ama bakımsız perperişan haldeler. Bunun üzerine oradaki yetkililerle görüştüm. Orada bulunan görevli ben nasıl uğraşıyım, temizleyemem ve sözlü tacizlerde bulununca bende başkanla görüşeyim dedim. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'ın makamına çıktım. Kendisi hakkında olumlu, merhametli gibilerinden yorumlar duyunca görüşmek istedim. Kendisine teşekkür ederim makamında ağırladı beni. Ama aksine merhametli birisi gibi durmuyordu. Çünkü ölürlerse ölsünler, birşey yapamayız gibilerinden kelimeler sarf etti. Ben kendisinden çözüm önerileri beklerken aksine olumsuz yanıtlar aldım.
''

Ayrıca Patili Köy Ankara'nın yöneticisi Volkan Koç'dan edindiğimiz bilgilere göre gerekli mercilere başvuruların, şikayetlerin yapıldığını öğrendik.

Evet Kızılcahamam'da sokak hayvanları sıkıntısı var. Başı boş, sayıları çok, korkutucu ve saldırganlar ama böyle perperişan barınaklarda ölüme terkedilmemeli diye düşünüyoruz.

Takdir siz okurlarımızın...