Kızılcahamam'da 15 Temmuz şehit ailelerine akşam yemeği verildi. Ertesi gün 15 Temmuzun yıldönümünde ise Şehitlerimiz kabirleri başında anıldı.

Kızılcahamam Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz'un üçüncü yılına özel anma programı kapsamında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Kızılcahamam'dan şehit olan 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine akşam yemeği verildi.

Seyr-Et Restaurant'da düzenlenen akşam yemeğine, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Süleyman Acar, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kadir Bilgi, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Şehit Hakan Gülşen, Lütfi Gülşen, Mehmet Gülşen'in aileleri ve Şehit İbrahim Ateş'in ailesi katıldı.

DEPREMZEDE MİSAFİRLERİMİZ ANITKABİR’DE DEPREMZEDE MİSAFİRLERİMİZ ANITKABİR’DE

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

Fetönün üç yıl önce kalkıştığı darbe girişiminde şehit olan Lütfi GÜLŞEN, Mehmet GÜLŞEN, Hakan GÜLŞEN ve İbrahim ATEŞ'in kabirleri ziyaret edilerek Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

KIZILCAHAMAM ANA HABER olarak şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, ülkemizde darbelerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.