Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 81 ilin Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler il müdürleriyle bir araya geldi.

Kızılcahamam'da düzenlenen değerlendirme toplantısında, çocuk istismarı, kadına yönelik şiddet ile mücadele, kadının ekonomik ve sosyal olarak güçlenmesi, engelli ve yaşlılara verilen hizmetler, istihdam gibi konular değerlendirildi.

Bakan Selçuk'tan İl Müdürlerine: 'Sizler Bizim Sahadaki Gözümüz, Kulağımızsınız'

VEFAT HABERİ VEFAT HABERİ

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Bakan Selçuk il müdürlerine, 'Sizler vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek; mazlumlara, muhtaçlara yardım elini uzatmak gibi ulvi bir görevi yerine getiriyorsunuz. Ülkemizi gelecek hedeflerine taşıyacak olan sizler olacaksınız. Sizler bizim sahadaki gözümüz kulağımızsınız.' diye seslendi.

'Güçlü ve Büyük Türkiye Hedefimize Daha Hızlı Yürüyeceğiz'

Aile olmanın bilinciyle çalışılması gerektiğini söyleyen Bakan Selçuk, 'Tam bir takım ruhuyla çalışmak, ekip anlayışıyla çalışabilmek, tek yürek, tek gövde olma şuuruyla entegre hareket etmek zorundayız. Güçlü ve büyük Türkiye hedefimize doğru daha da hızlı yürüyeceğiz. Bu iş elbette heyecan, aşk işi, gönül işi.' dedi.

Bakan Selçuk sözlerini özverili çalışmaları için il müdürlerine teşekkür ederek tamamladı.

Program sırasıyla Personel Dairesi Başkanı Necip Gülmüş, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Oğuzhan Tekin, Strateji Geliştirme Başkanı Zeliha Sağlam, Aile Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Muhammet Örnek, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Selahattin Güven, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç, Kadının Statüsü Genel Müdürü Gülser Ustaoğlu, Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Bülent Tekbıyıkoğlu, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Selim Çelenk'in sunumlarıyla devam etti.

Program, aile fotoğrafı çekiminin ardından çalışma grupları toplantıları ile sürdürüldü.

2 gün boyunca devam edecek toplantılar pazar günü gerçekleştirilecek kapanış oturumu ile sona erecek.