Tarım ve Orman Bakanlığı Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkını Büyükşehire sırf farklı siyasi parti yönetiminde bulunuyor diye vermek istememiş!

Bu gelişmeler sonrası Coşkun Ünal'da şöyle bir yazı paylaştı;
''Tarım ve Orman Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediye'sinin 2004'den beri temizliğini, güvenliğini ve bakımını yaptığı, Kızılcahamam'a can suyu olan Soğuksu Milli Parkı'nı Büyükşehir Belediyesi el değiştirdiği için tekrar vermek istememiş. Ankara'nın nefes aldığı ender yerlerden, binlerce kişinin gelip eğlendiği, ilçemizin en büyük geçim kaynağı, yüzlerce kişinin ekmek yediği bu doğa harikası değerimizi, hiç bir menfaat beklemeden sadece halka hizmet amaçlı her türlü işini yaparak bize en büyük katkıyı sağlıyan bu yeri,sırf seçimi kaybettik diye siyaset uğruna Büyük Şehir Belediyesine vermemek Kızılcahamam'a en büyük ihanettir. Bunun adı siyaset değil zulümdür. Her türlü girişimde bulunarak buranın tekrar Büyükşehir Belediyesine verilmesini inşallah sağlamaya çalışacağız. Siyaset halka eziyet değil halka hizmet etme sanatıdır. Ankara'lının haklarını korumak ve Ankara'nın menfaatleri için gecesini gündüzüne katan Mansur Başkanın hizmetlerini engellemeye çalışmak Ankara'lıya ve özellikle Kızılcahamam'a ihanettir. Ve ihanetin cezasını vatandaşlarımız size fazlası ile çektirecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur...''

İYİ’LER BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ İYİ’LER BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ

İlçemizin marka değeri olan Soğuksu Milli Parkının akıbeti ilerleyen günlerde sonuca bağlanacaktır. Ama burada söz konusu Kızılcahamam!

TEK DERDİMİZ KIZILCAHAMAM