KIZILCAHAMAM'da 19 MAYIS COŞKUSU

İYİ PARTİYE SALDIRI İYİ PARTİYE SALDIRI

Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan kurtuluş mücadelesinin ilk adımlarının atıldığı, bağımsızlık umutlarının inanca dönüştüğü, aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği gün olan 19 Mayıs'ın 100. yıl dönümü İlçemizde coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yılı kutlama törenine saat 10:00'da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması ile başlandı. Çelenklerin sunulmasının ardından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına saat 11:00'de Kızılcahamam İmam Hatip Lisesinde düzenlenen programla devam edildi.

Programa Kaymakam Mehmet YILDIZ, Belediye Başkanı Süleyman ACAR, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul ve şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nahit ŞAHİN yaptı. Öğrenciler tarafından Atatürk'ün Gençliğe Hitabesinin okunmasının ardından, Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı tekvando gösterileri, TOKİ İmam hatip Lisesi öğrencilerinin gösterileri, halk oyunu gösterileri, İmam Hatip Lisesi mehteran takımının sunumuyla programa devam edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı münasebetiyle düzenlen kompozisyon yarışmasında ve güreş müsabakalarında derece alan öğrencilere ilçe protokolü tarafından ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.