KIZILCAHAMAM’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ KIZILCAHAMAM’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99. yılı kutlamaları için düzenlenen resmi tören saat:09.30'da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başladı.

Çelenklerin sunulmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına saat 10.00' da Kazım Karabekir İlkokulu Bahçesinde düzenlenen programla devam edildi.

Programa Kaymakamımız Mehmet YILDIZ, Belediye Başkanı Süleyman ACAR, Cumhuriyet Başsavcısı Hamza OCAK, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul ve şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli KARAKUŞ tarafından yapılan açılış konuşması ile devam etti.

Öğrencilerin hazırladığı şiir, halk oyunları, müzikli ront gösterilerinin ardından, daha önce yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.