MANSUR YAVAŞ GELDİ...

Seçim çalışmaları için 13 Martta ilçemizde esnaf ziyareti yaparken balkondan evine davet edilen 90 yaşındaki Halime Teyzenin duası bütün yüreklere dokunmuştu.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Mansur YAVAŞ, 6 Nisan Cumartesi ailesi ile birlikte kahvaltıya Halime Teyzeye geldi.

İlçemize Kargasekmez mevkisinde Eski Belediye Başkanımız Coşkun ÜNAL öncülüğünde yüzlerce araçla karşılandı. Karşılamada K.Kazan İYİ Parti Bld.Bşk.adayı Fazıl KÖREMEZLİ ve Çamlıdere İYİ Parti Bld.Bşk.adayı Vefa PEÇENEK hazır bulundu.

Kahvaltı sonrası evin önünde toplanan kalabalığa konuşan YAVAŞ; üç kez aday olduğunu ve en çirkin kampanyanın bu seçimde yapıldığını, oy verenden oy vermeyenden de Allah razı olsun herkesin gönlünü kazanmak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Kalabalık tarafından Bozkurt Mansur, Ankara'nın bebesi Mansur Başkan sloganları ile kesildi. Kalabalığı Coşkun Ünal ve Mansur Başkan selamladı. Daha sonra hal esnafına ve engelliler derneğine teşekkür ziyareti yaparak ilçemizden ayrıldı.