MANSUR YAVAŞ KAHRAMANKAZAN SKM AÇILIŞINA KATILDI MANSUR YAVAŞ KAHRAMANKAZAN SKM AÇILIŞINA KATILDI

Soysuzlara inat Süleyman Soylu!!!

12 Mart Salı günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kızılcahamam'da AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı için miting düzenlendi. Bu miting öncesi asılan pankart olay oldu. O pankartta ''Soysuzlara inat Süleyman Soylu'' yazıyordu.

Pankartın özellikle Merkez Camiisine asılması da başlıca bir olay. Pankart da yazan yazı ilçe halkının tepkisine neden oldu. Hiç kimse anlam veremedi. Kim ne demek istiyordu? Kime diyordu? Niye diyordu? Milleti ayrıştırmak, kutuplaştırmak değil de nedir? Kızılcahamam halkı ''Soysuz'' mu yani ne demek isteniyordu!!!

Tepki verenlerden birisi de Millet İttifakı İYİ Parti Adayı Coşkun ÜNAL. Coşkun Ünal resmi Facebook sayfasından yazı yayınladı. İşte o yazı;

''Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Bey ilçemizi şereflendirdiler hoş geldiler sefalar getirdiler. Süleyman Soylu Bey bizim de bakanımız bizim de sevdiğimiz, saydığımız ülkemizin ender yetiştirdiği siyasi şahsiyetlerden birisi eğer Kızılcahamam Ak Parti teşkilatının bu pankartı astığını görseydi bu pankartı asan arkadaşları esefle kınardı. Seçim gelir geçer yarın aynı yağmurda ıslanıp aynı güneşte yanacağız aynı salın altında omuz omuza yürüyeceğiz. Bu bir yerel seçim ve ilçemize yapacağımız hizmetleri anlatmak varken neden böyle ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı söylemler kullanarak insanlarımızı kutuplaştırıyoruz. Kızılcahamam'ımız Allah'tan korkan, Vatanını Milletini seven insanlarımızın yaşadığı onurlu insanların yaşadığı bir memlekettir kimse bizi bölemeyecek, kutuplaştıramayacak ve ayrıştıramayacak. Soysuz değil Asil ve Soylu insanların yaşadığı bu memlekette her zaman huzur ve mutluluk baki olacaktır. Biz Kızılcahamam noktasında birleştik ve bizim partimiz her zaman önceliğimiz olan Kızılcahamam olacaktır. Bu pankartı asanları esefle kınıyor ve siz değerli hemşehrilerimin vicdanına havale ediyorum. Soylu Kızılcahamam halkına 'Bütün güzellikleri beraber yaşamak'dileği ile sevgiler ve saygılar sunuyorum...'' dedi.

TEK DERDİMİZ KIZILCAHAMAM

KIZILCAHAMAM ANA HABER