Kızılcahamam Halk Kütüphanesi'nin bünyesinde, kütüphaneyi tanıtmak, sevdirmek ve kütüphane faaliyetlerinden toplumumuzu haberdar etmek üzere oluşturulan ''Kütüphane Gönüllüsü Kadınlar Grubu'' , ilçemizde hizmet vermekte olan Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve Halk Eğitim Merkezi'ne ait ana sınıfı, kreş ve 4-6 yaş Kuran Kurslarında ''Masal Okuma Saati'' projesini uygulama kararı aldı.

Bu kapsamda Kasım ayında 12 kişilik kadın grubu 11 ana sınıfı, kreş ve 4-6 yaş Kur'an Kursunda 18 sınıfa masal okuyup, kütüphane tanıtımı yaparak çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Kütüphane Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre bu etkinlik okullarımız, minik öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı. Masal okuma saatlerinin 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDE GARİP AĞIRLAMA KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDE GARİP AĞIRLAMA

Biz de kitabı, kütüphaneyi sevdirme ve okuma alışkanlığının çocuklarımızda kalıcı olması için bu projeye dahil olup özveriyle bu faaliyeti yürüten bütün ''Kütüphane Gönüllüsü Kadınlar'' grubunu kutluyor faatliyetlerinin devamını diliyoruz.