Güvenin Destek Olun GenÇıtaklara...

Hiç uzatmadan direk konuya giriyorum. Şimdiden yazmak istedim. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde başkanlığa aday olanlardan dikkate alan olursa düşünmesine bile bahane olursam ne güzel.

''Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı'' olacakların gençleri asla unutmaması lazım. Hatta önceliği gençlere vermelilerdir.

Örneğin en ufak bir eğlence için bile Ankara'ya yol almaktan sıkıldık. Maç izlemek istesek takım yok, stad yok; izlemeye Ankara'ya gidelim, sinemada film izleyelim desek sinema yok, tiyatro yok hoop Ankara yolcusu kalmasın yine! Şahsi arabanız yoksa otobüsler sıkıntı bu sefer. Ya saatleri uymuyor ya da zamanında gidilip gelineceği de soru işareti ayrıca.

Sular Diyarı Kızılcahamam'ın nüfusu niye düşüyor gün geçtikçe hiç düşündünüz mü?

İş imkanı olmayınca gençler Kızılcahamam'dan iş için ayrılmak zorunda kalıyor. Bildiğin emekli şehri oldu, oluyor Kızılcahamam.

Bizler yani Kızılcahamamlılar ihtiyaçlarını alışverişini, eğlencesini, eğitimini kendi şehrinde doğup büyüdüğü yer Kızılcahamam'da gidersin isterim. Kendi kendimize yetebilen hatta dışarıdan daha çok nasıl turist çekebiliriz diye düşünülmesi gerekirken eldekini de kaçırıyor Kızılcahamam ve Kızılcahamamın yetkilileri. Benim yazdıklarıma ''Çok abartmış, abartıyorsun'' diyebilirsiniz olabilir hakda veririm ama niye olmasın? Daha güçlü daha zengin bir Kızılcahamam…

E haliyle en önemli konu iş istihdamı!

Tamam sizlerin yani Kızılcahamam Belediye Başkan'ı olanın işi de zor olacak. Söylentilere iddialara göre belediyenin borç olmuş 100 küsur milyon TL. Eski paraya göre trilyon. Bu paranın derdinde olacaksınız belki de çoğunlukla. Ne yapabilirim ne edebilirim nasıl azaltırım diye belkide. Biz gençler arada kaynamayalım. Belli bir kapasite var, belli sayıda istihdam sağlanır ilçemiz de tamam. Ama ne yapalım vardı da biz mi yardımcı olmadık, onun adamı bunun adamı, A Partili B Partili gibi ve benzeri bahanelerle kendinizi sıyırmaya çalışırsanız bu gençler asla affetmez ve unutmaz. Başkan olmak kolay, gönüllerde kalmak olay.

Sizlerin de çoluğu çocuğu, yeğeni, torunu var. Onları düşünür gibi düşünün memleketimizin evlatlarını.

Sanat, spor, bilim, teknoloji artık o değişir kişilere göre. Bunlarda olmayınca ne oluyor zararlı alışkanlıklar aradan sıyrılıyor maalesef. Tamam herşeyi sizden bekleyip, istenirse çok yanlış olur. Ama yavru, bebek misali suyunu sütünü yemini vermez, eğitmez, yol göstermezseniz nasıl büyüyecek, büyüse bile sağlıklı olacak mu bu yavrular?

Haliyle iş imkanı olmayınca, gençlere hitap edecek sosyal etkinlikler olmayınca biz gençler napalım siz söyleyin?

İlk okul seviyesine düşmüş nalet uyuşturucu, alkol vb. kötü alışkanlıklar... Yaş, iş, güç, yaşam bahanesi olamaz asla bahanesi de değil elbette. Sonuna kadar karşıyım, karşısındayım. Dediğim gibi gençler birşeyler ister, uğraş ister, eğlence ister, iş ister.

Burada yazacaklarım Kızılcahamam'lı olup, Kızılcahamam'da büyüyen Başkan Adaylarınadır!!! En genç başkan adayı 35 yaşlarında. Sizler şanslı, en güzel zamanlarında yaşadığınız için Kızılcahamam da sizlere hala o sizin zamanınızda ki gibi bir Kızılcahamam sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Bizim için de güzel ama büyüklerimizden dinledikce hayret ediyor, şaşırıyoruz geçmişde ki Kızılcahamam daha güzel ve iyiymişdi diye...

Uzun lafın kısası;Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dediği gibi ''Bütün ümidim gençliktedir'' sözünü benimseyip güvenin destek olun GenÇıtaklara...

Saygılar sevgiler

İYİ’LER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ İYİ’LER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Taha Oğuz GÖK...

[email protected]