"İYİLİK TAKIMI MÜZİKALİ " KIZILCAHAMAM'DA "İYİLİK TAKIMI MÜZİKALİ " KIZILCAHAMAM'DA

Kırmızı Kedi Yayınevi Beyaz Kuzgun ve IBBY Yeni Zelanda Onur Ödülü alan Tehlikeli Yolculuk kitabının yazarı Barbara Else'nin Kraliçe ve Önemsiz Çocuk adlı kitabını kitapseverlerle buluşturuyor. Kitabın içeriği ise şöyle:

Hodie, Fontanya Krallığı'ndaki Büyük Saray'da ayak işlerini yapıyordu, hem de hiç para almadan. Doğru dürüst yemek bile yiyemiyordu. Sonunda saraydan ayrılıp kendine daha iyi bir hayat kurmaya karar verdi.

12 yaşındaki Küçük Kraliçe Sibilla da artık sarayda kalmaya dayanamıyordu. Bir türlü ulaşamadığı sihir yeteneğiyle ilgili söylentilerden bıkmıştı. O da Hodie'yle birlikte kaçmaya karar verdi, Hodie istese de istemese de. Başkaldırı, hırs ve beklenmedik yerlerde edinilen dostluklar üzerine büyülü bir macera kitabı.

1947 yılında Yeni Zelanda'da doğan Barbara Else Otago Üniversitesi'nde okudu. Üniversite öğretmenliği, roman ve oyun yazarlığı, editörlük ve kurgu danışmanlığı yapan Else'in Yayımlanmış altı yetişkin, üç çocuk ve bir kısa öykü kitabı bulunuyor. Yeni Zelanda, Wellington'da yaşıyor. Orjinal adı The Queen and The Nobody Boy Kraliçe ve Önemsiz Çocuk / Hodie'nin Yolcuğu, 340 sayfa ve 22 TL.

DHA