10 Kasım 1938 günü saat 09.05'te yaşamını yitiren, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk anısına her yıl tutulan ulusal yasta Kızılcahamam'da törenlerle andı.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

10 Kasım 2018 Cumartesi günü 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Cumhuriyet Savcısı Serkan Celbek, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, siyasi parti ilçe başkanları, kamu kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törende protokol tarafından çelenkler konuldu. Tören, saygı duruşuyla başladı. Saat 09.05'i gösterdiğinde tüm Türkiye'de olduğu gibi Kızılcahamam'da da hayat durdu, sirenler çalmaya başladı.

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleşen törenin ardından, anma programı Şehit Hakan Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen program ile devam etti.