İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

İlçemizde 29 Ekim Pazartesi günü düzenlenen resmi tören saat 09.30'da Kaymakamımız Mehmet YILDIZ'ın Belediye Başkan Vekili Fahrettin İLHAN ile birlikte tebrikleri kabulü ile başladı.

Kaymakamlık Makamında yapılan tebrikat töreninin ardından saat 10.00'da Kızılcahamam İlçe stadında düzenlenen programa; Kaymakamımız Mehmet YILDIZ, Belediye Başkan Vekili Fahrettin İLHAN, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Serkan CELBEK, Kızılcahamam MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Seher EROL ÇELİK, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, şehit ve gazi yakınlarımız, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

Yoğun katılımın olduğu programa, Kaymakamımız Mehmet YILDIZ'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması, öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile devam edildi. Anadolu İmam Hatip Lisesi mehteran ekibinin konserinden sonra 'Cumhuriyet Gençliği' konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

29 Ekim kutlama programı tören geçişi ile sona erdi.