Hep eleştiriyi, kötüyü yazıyorum sosyal medyada felan. Bir kere de iyi olanı yazayım dedim.
Belki bu yazıyı yazdığım için ''Niye yazdın ne gereği vardı'' diyecek bu yazıda adı geçen büyüğüm. İçimde kalmamasını istediğimden, duygularını düşüncelerini yazarak daha iyi belli eden birisiyim. Belki siz okuyanlar ileri geri yazacak, konuşacaksınız önemli değil. Düşünceleri, insanın kendisini bağlar. Evet benim de düşüncelerim var, siyasi görüşüm, tuttuğum takım var. Herkes bir taraf veya taraftar.
Neyse gelelim konumuza. Önümüzdeki yerel seçimlere az zaman kaldı. Millet adayları merak ediyor haliyle. Bu adaylardan birisi belki de en önemli kişi olan Coşkun Ünal Kızılcahamam Belediye Başkanlığına aday, ki olması da gerekiyordu bana ve birçok kişiye göre. Niye diye soracak olursanız.
Yeri geldiğinde arkadaş, yeri geldiğinde baba gibi olan, yeri gelir dost olur, ağabey olur. Oturup herşeyi konuşabileceğiniz, Kızılcahamam'ın iyiliği için herşeyini verebilecek olan, herkesin kötü gününde yanında olan, gönüllüleri fetheden, herkesin derdine derman olmaya çalışan, ülkesini ve milletini seven-sayan, Kızılcahamam'ın ''
Bizim Coşkun''u için bunları yazmak benim haddime değil belki ama tanıdıkça gördüm, tanıdıkça öğrendim ve birde haksızca yapılan iftiraları duydum. Hayretle karşıladım. Yalan yanlış ile lekelemeye çalıştılar. Ama nafile.

Tekrar ediyorum belki benim haddime değil bunları yazmak. Ama ben Kızılcahamam'lı olmam sebebiyle bu hakkı kendimde buluyorum. Ben herkese kolay kolay inanmayan birisi olarak inanıyorum kendisine. Saygı duyduğum ender insanlardan olan, Kızılcahamam için en iyi tercih, en iyi başkan, Coşkun Ünal'dan başkası değildir. Aksi halde nacizane görüşüme göre Coşkun Başkan sadece seçim kaybeder ama daha çok kaybeden Kızılcahamam olur. Vatan hainliği yapmadığı sürecede ölene denk başkanım diyip elini öperim. Çünkü bu saygıyı fazlasıyla hakediyor.
Bu vesile ile Kızılcahamam Belediye Başkanlığına aday olacak Coşkun Ünal Başkanıma hayırlı, uğurlu ve Allah'ın izniyle başkanlığı tekrar nasip etmesi dileği ile başarılar diliyorum.

İYİ PARTİYE SALDIRI İYİ PARTİYE SALDIRI

Taha Oğuz GÖK.