7-8 Eylül Tarihlerinde Yapılacak Olan Kızılcahamam Kültür, Sanat ve Su Festivali Başladı

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleşen açılışa AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Azerbaycan Büyükelçisi Hazar İbrahim, Kosova–Mamuşa Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Sala ve belediye heyeti, Kıbrıs – Paşaköy Belediye Başkan Yardımcısı Mikail Cankurt ve belediye heyeti, Çankırı Üniversitesi Rektörü ve ESYAV Başkanı Prof. Dr. Hasan Ayrancı, İlçe Kaymakamımız Mehmet Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş,Orman İşletme Müdürü Mehmet Pınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nakit Şahin, Ptt Müdürü Bahri Avşar, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

İYİ GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU İYİ GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU


07 Eylül 2018 Cuma günü Saat: 12.00'de Aşağı Merkez Camiinde Mevlidi şerif ile başlayan Kültür, Sanat ve Su Festivalimiz, Saat: 14.00'de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda Açılış, Protokol Konuşmaları ve Halk Dansları gösterisi ile devam etti.


Protokol konuşmalarının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi Seğmen Ekibi ve Kızılcahamam Halk Eğitim Merkezi Folklor Ekibi gösteri yaptılar.